Elmeri-projekti

17.6.2011

Elmerin loppuraportti on ilmestynyt

Voit lukea sen tästä:

 Elmeri_loppuraportti.pdf (2,11 megatavua)

Elmeri- projekti: Hauskaa ja terveellistä elämää mukavassa porukassa
Elmeri-projekti on Huoltoliiton kehittämisprojekti, joka toteutettiin Pohjois-Savossa vuosina 2007-2009. Elmerissä oli mukana kaikkiaan 100 yläkouluikäistä nuorta, joiden kanssa harrastimme liikuntaa ja teimme hyvää ja terveellistä ruokaa. Näiltä sivuilta löydät tärkeimmät tiedot Elmeristä.

ELMERI:n motto on, että vaikka elämä on hauskaa, niin riittävästi liikkuen ja hyvää sapuskaa syöden, vieläpä mukavassa kaveriporukassa, se on vielä hauskempaa. ELMERI:n kanssa pidettiin pizzailtoja, bileitä, tutustuttiin eri maailmankolkkien ruokiin ja saatiin myös onnistumisen elämyksiä liikkuen. Tehtiin siis niitä juttuja, jotka ovat kaikkien mielestä kivoja. Energiaa kuluu eikä sitä tule ruuan ja juoman mukana liikaa.

ELMERI:ssä nuoret pääsivät myös itse päättämään mitä tunneilla tehdään. Alkuleirillä suunnittelimme porukalla tulevan vuoden ohjelman, joten kaikki saivat mielipiteensä kuuluviin.

Vanhemmille opastusta ja tukea
ELMERI ei unohda myöskään vanhempia. Vanhemmille järjestettiin vanhempainiltoja ja keskustelutilaisuuksia terveellisistä ruokailutottumuksista, elintarvikevalinnoista, nuorten kasvatushaasteista sekä myös keinoista parantaa oman jaksamistaan. Välillä vanhemmat myös joutuivat/pääsivät liikkumaan yhdessä nuorten kanssa - miten olisi esim. futisottelu vanhemmat vastaan nuoret, panoksena mainetta ja kunniaa sekä huikeita palkintoja…

Lisätietoja
Voit ottaa yhteyttä projektipäällikö Hannele Tveriniin,
puh. 050-5897574, s-posti hannele.tverin(at)huoltoliitto.fi

Ajankohtaista

Rekry